lauantai 28. heinäkuuta 2012

Vihdoinkin kesä!

Nyt voi sanoa, etä on kesä.  todella lämmin, 22,5 astetta ja itse asiassa illaksi on luvatu jopa 26 astetta.
huomiseksikin on  luvattu kuumaa ja tietysti sitten myös ukkossateita.  Tähän asi onkin ollut aika sateista ja kalseaa, tai jos tarkkoja ollaan niin koko viikko on ollut suht lämmintä.
L ja A ovat opiskelijaladyjen kokoontumisajoissa.  

Ensi lauantaina on kummitytön häät ja seuraavana torstaina hautajaiset.
Mustikassa pitäisi vielä koittaa käydä katsomassa, josko kumminkin jotain löytyisi.  Punaiset viinimarjat näyttävät kypsyvän vauhdilla. Varmaan ensi viikolla niitäkin pitäisi mehuttaa ja sen jälkeen mustia.  Ne on aina vähän myöhemmin kypsiä kuin punaiset.  Sitten onkin pieni tauko  - vissiin, ja sitten alkaa puolukoiden kanssa touhuaminen.  Niitä on kyllä vielä viime vuodesta jäljellä aika  reilusti.

Ei tämä bloggaaminen niin helppoa olekaan kuin luulin.  Tuntuu, ettei oikein mitään kirjoittamista olekaan.  Pelkkiä säätietoja.  Pitäisi keksiä jotain, joku aihe, mistä kirjoittaa.  Seki et kirjoittaisko murteel vai yrittäiskö jotain yleiskielen tapaista.

No, eiköhän ne tästä kaikki lutviudu, kun syksykin tulee ja on aikaa enemmän miettiä näitä juttuja.  Kuviakin olisi kiva laittaa joukoon.

1 kommentti:

  1. Täällähän on tekstiä jo vaikka kuinka paljon! Jos tuntuu siltä, ettei ole mitään kirjoittamista, niin voithan sinä välillä kirjoittaa vaikka lapsuusmuistojasi tai muuta vanhempaa asiaa.

    VastaaPoista