torstai 2. elokuuta 2012

Taas yks viikko melkei menny.

Täs o pari päivää menny punaste viinimarjoje mehustamises.  Tai ei tietysti koko päivii, mut ehtoopäivät.
Tännää laitoi 2 litraa mansikoit mehumaijaa punaste viinimarjoje kans, jos niist vaik tulis vähä jottaa makkuu mukkaa.  12 pulloo o valmist mehhuu kaikkiaa.  Mustat viinimarjat ei ol viäl iha kypsii, ja ei niit kauhee paljo tulekkaa.  Koha sais edes sen yhde maijallise.
Mää luuli, et meil olis ollu tyhjii pulloi varastos, mut ei niit ollukkaa ja täyty lähtee Hon Konkist hakemaa.
Ne oli tusinan paffilaatikois.  Pullo hinnaks tuli 85 senttii.  Ja pullopalautuksest saa vaa -  mitä se olis - 15  vai 20 senttii.

Samal poikkesi Kontis kattomas, olisko sin tullu syöttötuolei.  Ja oli, iha samalaine, ko meilki oli ja makso 20 euroo.  Ei mielestäni paha hinta.  Likane se oli, mut sen voi putsat.  Maalattu jokski peessifäriseks.  Täytyy kattoo, jos sen vaik maalais joksiki.

Huamen o siivouspäivä.  Katotaa, jos viittin kluutata lattiatki.  Mää ole kluutannu niit tänä ksän varmaa enemmä, ko monen vuan yhtees.  Ja joka kerta on tullu iha haarmaa likane vesi.  Mää e ymmär kui meil nii saastast o. Ei se kissakaa yksi nii kamalasti suttaa.

Tännää muute on sit satanu koivusiämenii  iha HIRVEESTI.  Kyl niit o jo vissii melkei viiko päivät tullu, mut  tännää se oikei repes. Koivut olis iha nättei, jossei ne roskais nii kamalasti.  Oksii tullee ympäri vuade kevvääl siitepöllyy,  kesäl siämenii ja syksyl lehtii.

Viikoloppun o Ulvila-päivät ja Hansa markkinat.  Viime vuan oli kuulemma käyny 5000 ihmist markkinoil ja
vuatee 2015 mennes laajennetaa sillai, et sillo olis 10 000 - 15 000 ihmist.  Ko ulvila täyttää sillo 650 vuat. Ollaakoha sillo ennää  itsenäisii vai kuulutaako jo Porrii?

Lauvantain olis häät ja ens viiko torstain sit hautajaiset.

1 kommentti: